Behörighet B – Bil, Även Automat

Ta körkort med körkortsbehörighet B

När du ska ta körkort för vanlig personbil, behörighet B, är det flera saker du behöver tänka på. På Farsta trafikskola är vårt mål är att du så säkert, tryggt och till ett bra pris ska kunna ta ditt körkort. För att du ska få körkortet så billigt som möjligt är det viktigt att du planerar och övar kontinuerligt, både med teori och praktik. Motivation och tid är två nyckelfaktorer.

Börja med att ansök om körkortstillstånd hos Transportstyrelsen, utan det får man inte övningsköra. Det är bra att vara ute i god tid innan du vill börja köra då Transportstyrelsen ibland kan ha ganska lång handläggningstid. Kom sedan in till oss och skriv in dig som elev på skolan. Vi hjälper dig att planera för ditt körkort. Ta med dig legitimation och körkortstillstånd när du skriver in dig och ha alltid giltig legitimation när du kör med oss.

Det bästa är att få teori och övningskörning att gå hand i hand, dvs. att göra upp ett schema där du exempelvis bokar in dig på körlektioner två gånger i veckan några veckor framåt för att undvika att tiderna tar slut och du riskerar att bli utan. Samtidigt pluggar du flitigt med teorin.

Du kan sitta hemma och öva på våra datafrågor över internet när det passar dig. Lärarna kan, i mån av tid mellan sina lektioner, hjälpa dig om du har några speciella frågor.

Bilarna vi använder är VW Sports Van, VW Golf och VW T-Roc. De är mycket lättkörda och säkra bilar. Bilarna har justerbar ratt och höj-/sänkbara säten för att alla ska kunna sitta bekvämt.
Vi håller utbildningar även för automat, där använder vi oss även av  VW Polo.

När kan man köra?
Våra lärare har olika körtider beroende på veckodag och person. Vi har lärare som kan erbjuda tider från 06.20 till 19.00 men vanligare är 7.30-17,50.

Receptionen har öppet 09,00-17,00 måndag och onsdag, Tisdag och torsdag 10.00-15.00  och fredag 09,00-14,00. Vi har lunchstängt 12,10-13,10.

Bokade lektioner körs som vanligt.
Din privata handledare ges möjlighet att åka med under vissa lektioner om så önskas.

Ring oss så hjälper vi dig att komma igång!

Välkommen!

Du har möjlighet att dela upp din betalning via Resurs Bank, med upp till 24 månaders räntefri avbetalning.

Permalänk till denna artikel: https://farstatrafikskola.com/behorighet-b-bil/